Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 28g97kcal2.9g19.7g0.3g1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 22g14kcal0.7g1g0.8g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%8.7g24kcal2.5g0.2g1.5g0g
Oliiviöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g360kcal12.4g42.6g15g2g
Valittu annoskoko65g180kcal6.2g21.3g7.5g1g
Annoskoko puolitettuna33g90kcal3.1g10.7g3.8g0.5g
Arvot/100g100g277kcal9.6g32.8g11.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531