Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g32g72kcal6g0g5.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g4.4g12kcal0.3g2.2g0.2g0.4g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g16g10kcal0.5g0.8g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Korppujauho (X-tra)7.9g30kcal1g6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g263kcal16.8g18g13.8g0.8g
Valittu annoskoko65g132kcal8.4g9g6.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g66kcal4.2g4.5g3.5g0.2g
Arvot/100g100g204kcal13g13.9g10.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519