Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali27g5.6kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 20g46kcal3.9g0g3.5g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g3.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g6.3g21kcal0.1g0.2g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g158kcal9.6g2.2g12.6g1.2g
Valittu annoskoko65g79kcal4.8g1.1g6.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g40kcal2.4g0.6g3.2g0.3g
Arvot/100g100g122kcal7.4g1.7g9.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513