Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 37g71kcal6.8g0g4.9g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)11g20kcal2.1g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g2g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska 7.3g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g214kcal20g1g14.2g0.2g
Valittu annoskoko65g107kcal10g0.5g7.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna32g53kcal5g0.3g3.6g0.1g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164