Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g2.8g1.7kcal0.4g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 36g123kcal3.6g25.1g0.4g1.3g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g276kcal8g50.2g3.8g2.6g
Valittu annoskoko65g138kcal4g25.1g1.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna32g69kcal2g12.6g1g0.7g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.8g2.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414