Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu32g41kcal3.5g0.1g2.9g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g1g3.8kcal0g0.9g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g9g56kcal2.2g0.6g5.1g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.2g46kcal0.1g0.1g5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Mantelilastu (A la meira)8.7g53kcal2.1g0.6g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g444kcal16g6.4g39.8g0g
Valittu annoskoko65g222kcal8g3.2g19.9g0g
Annoskoko puolitettuna32g111kcal4g1.6g10g0g
Arvot/100g100g343kcal12.4g4.9g30.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345