Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta13g19kcal2.6g0g1g0g
Parsakaali brokkoli 6.6g2.3kcal0.3g0.1g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g4.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g48kcal6g1.2g2g0.6g
Valittu annoskoko65g24kcal3g0.6g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g12kcal1.5g0.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572