Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu7.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl5g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Kaurahiutale 2.5g9kcal0.4g1.4g0.2g0.2g
Atria kevyt jauheliha44g74kcal8.3g0g4.4g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g6.2g21kcal1g0.3g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g261kcal21.2g3.8g17.6g0.4g
Valittu annoskoko65g131kcal10.6g1.9g8.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g65kcal5.3g1g4.4g0.1g
Arvot/100g100g201kcal16.3g2.9g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203