Papusalaatti

Liota ja keitä pavut, huomioi eri papujen erilaiset keittoajat.

ks. esim.

Siirry sivulle! Voit myös vaihtaa kuivapavut 2-3 tölkkiin (n. 500g) säilykepapuja.

Pilko punasipuli, marinoi etikka-sokeriseokessa.

Yhdistä kastikkeen aineksen (öljy, 1-2 limen mehu, raastettu valkosipuli & inkivääri) ja mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi yrteillä.

Pilko paprikat (1-2) kulhoon, lisää herneet, maissit, pavut, punasipulit ja kastike.

Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi.

210g kuivattuja papuja painoi n. 520g keitettynä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pintopapu, kuivattu (Risenta), annos 100g2.9g9kcal0.7g1.5g0g0g
Mung-papu, gogreen2.9g10kcal0.7g1.8g0g0.5g
Mustasilmäpapu,keittämätön (Risenta), annos 100g2.9g9kcal0.7g1.5g0g0g
Maissi, pakaste (Pirkka), annos 50g8.3g10kcal0.3g2.2g0.1g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g8.3g4.4kcal0.5g0.4g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen13g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Ruokosokeri0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g1.9g0.5kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g127kcal6.2g18.8g3.2g2g
Valittu annoskoko65g63kcal3.1g9.4g1.6g1g
Annoskoko puolitettuna32g32kcal1.6g4.7g0.8g0.5g
Arvot/100g100g98kcal4.8g14.5g2.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422060