Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)14g49kcal1.7g10g0.2g1.2g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen28g34kcal5.1g0.3g1.7g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 4.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia7g11kcal1.2g0g0.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g206kcal16.8g24g5.2g3g
Valittu annoskoko65g103kcal8.4g12g2.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna33g51kcal4.2g6g1.3g0.8g
Arvot/100g100g158kcal12.9g18.5g4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927