Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)5.5g17kcal0.7g3.4g0.1g0.6g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 27g35kcal5.7g0g1.4g0g
Paprika punainen 5.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)2.7g4.4kcal0.2g0.1g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%1.6g1.8kcal0.3g0g0g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g1.1g3.1kcal0.5g0.4g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Tomaatti 14g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g148kcal15.4g10.2g4.8g2g
Valittu annoskoko65g74kcal7.7g5.1g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna33g37kcal3.9g2.6g1.2g0.5g
Arvot/100g100g114kcal11.8g7.8g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550