Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g19g66kcal2.4g13.1g0.4g0.6g
Paistijauheliha, snellman19g32kcal2.3g0g1.9g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g21g34kcal1.8g2.5g1.7g1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit5.9g7.6kcal0.2g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g287kcal13.4g31.4g10.6g3.2g
Valittu annoskoko65g144kcal6.7g15.7g5.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna33g72kcal3.4g7.9g2.7g0.8g
Arvot/100g100g220kcal10.3g24.1g8.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310716