Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 216g742kcal22g151.4g2.6g7.6g
Sokeri 106g430kcal0g105.9g0g0g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.2g17kcal0g4.1g0g0g
Rypsiöljy 94g827kcal0g0g93.6g0g
Mustikka metsä- 200g88kcal1g12.8g1.2g6.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.9g27kcal0g6.4g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g8.3g32kcal0g8.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g4341kcal46.4g580.8g194.8g28.6g
Valittu annoskoko640g2171kcal23.2g290.4g97.4g14.3g
Annoskoko puolitettuna320g1085kcal11.6g145.2g48.7g7.2g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746