Kaalikeitto con juurekset ja jauheliha

Tärkeä yksityiskohta on ruskistaa aluksi pilkottu sipuli ja sen verran kaalta kun kohtuudella paistinpannulle mahtuu.

Sen jälkeen kaikki ainekset isoon kattilaan perunat, porkkanat ja varsiselleri tietysti pilkottuina sekä jauheliha sopivan kokoisiksi pieniksi palleroiksi pyöriteltyina.

Vähintään tunnin keittoajan jälkeen voikin sitten ruveta maistelemaan herkullista keittoa.

Suolan ja pippurin kokki on laittanut sekaan varovaisen maistelun myötä.

Reseptissä oleviin maustemääriin ei kannata tuijottaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali117g25kcal1.4g4g0.2g2.4g
Peruna, keskikokoinen 60g33g20kcal0.5g4.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka33g3.7kcal0.4g0.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Soijakastike17g10kcal0.9g1.6g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 33g46kcal6.2g0g2.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g354kcal20g27.8g17.6g8.8g
Valittu annoskoko640g177kcal10g13.9g8.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna320g89kcal5g7g4.4g2.2g
Arvot/100g100g28kcal1.6g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105691