Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl78g102kcal10.1g0.4g6.7g0g
Sokeri 114g462kcal0g113.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 109g374kcal11.1g76.3g1.3g3.8g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Voi 50g364kcal0.6g0.2g40.8g0g
Maito, Kevyt84g39kcal2.7g4g1.3g0g
Mustikka metsä- 201g88kcal1g12.8g1.2g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g2875kcal51.6g418.4g102.6g20.8g
Valittu annoskoko640g1437kcal25.8g209.2g51.3g10.4g
Annoskoko puolitettuna320g719kcal12.9g104.6g25.7g5.2g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149