Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 22g191kcal0g0g21.6g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 3.9g0.1kcal0g0g0g0g
Auringonkukansiemen 40g238kcal9.2g5g19.8g2.4g
Kauralese 24g87kcal4.3g11g1.9g4.2g
Valkosipuli 3.2g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Soijarouhe, vaalea 14g54kcal5.4g6.5g0.3g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 156g536kcal15.9g109.4g1.9g5.5g
Grahamjauho 132g434kcal14g80.2g2.9g13.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g3085kcal98.2g425.2g96.8g53.4g
Valittu annoskoko640g1543kcal49.1g212.6g48.4g26.7g
Annoskoko puolitettuna320g771kcal24.6g106.3g24.2g13.4g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112785