Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 160g228kcal20g0.5g16.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki133g75kcal11.3g6.7g0.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)13g1.3kcal0.2g0g0.1g11.3g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g27g153kcal4.7g1.9g13.2g3.1g
Kauralese 67g240kcal12g30.4g5.1g11.7g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g67g400kcal14g4.4g36g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%160g368kcal46.4g4g19.2g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g2977kcal218.6g105.8g180.6g52.4g
Valittu annoskoko640g1488kcal109.3g52.9g90.3g26.2g
Annoskoko puolitettuna320g744kcal54.7g26.5g45.2g13.1g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114658