Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Sokeri 67g270kcal0g66.4g0g0g
Fariinisokeri67g270kcal0g66.4g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g160g134kcal1.8g29.2g0.6g2.9g
Voi 33g241kcal0.4g0.1g27g0g
Vehnäjauho puolikarkea 166g570kcal16.9g116.3g2g5.8g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.3g21kcal0g5.3g0g0g
Suklaa tumma 67g343kcal2.6g35.4g20.6g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g3919kcal62g641.2g115.4g24.4g
Valittu annoskoko640g1960kcal31g320.6g57.7g12.2g
Annoskoko puolitettuna320g980kcal15.5g160.3g28.9g6.1g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181