Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g183g585kcal40.2g106.1g1.8g21.9g
Sokeri 183g742kcal0g182.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 274g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g2655kcal80.4g577.6g3.6g43.8g
Valittu annoskoko640g1327kcal40.2g288.8g1.8g21.9g
Annoskoko puolitettuna320g664kcal20.1g144.4g0.9g11g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976