Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g100g731kcal1g1g80.2g0g
Fariinisokeri60g244kcal0g60.1g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g30g120kcal0g29.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu109g137kcal12g0.3g9.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g447kcal13.3g91.2g1.6g4.6g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten40g132kcal9.4g18g8.4g4.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Taloussuklaa, Fazer80g413kcal3.1g44.9g24g4.2g
Suklaasydän (Panda), annos 150g80g390kcal4.6g54.5g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g5300kcal87g617g281.6g26.4g
Valittu annoskoko640g2650kcal43.5g308.5g140.8g13.2g
Annoskoko puolitettuna320g1325kcal21.8g154.3g70.4g6.6g
Arvot/100g100g414kcal6.8g48.2g22g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005