Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 65g8.5kcal0.7g0.6g0.1g0.8g
Ruohosipuli 10g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 115g153kcal9.7g20.2g2.3g5.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)100g150kcal16g4g8g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 218g119kcal3.5g28.5g0.4g1.8g
Maustekurkku sokerisuolattu 7.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g1098kcal67.2g119g38.8g18g
Valittu annoskoko640g549kcal33.6g59.5g19.4g9g
Annoskoko puolitettuna320g275kcal16.8g29.8g9.7g4.5g
Arvot/100g100g86kcal5.3g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964