Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 437g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.4g11kcal0.5g0.1g1g0g
Herne, kuivattu, Rainbow109g308kcal19.6g69.4g1g10.9g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia87g122kcal14.9g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1281g883kcal70g139g18g21.8g
Valittu annoskoko641g442kcal35g69.5g9g10.9g
Annoskoko puolitettuna320g221kcal17.5g34.8g4.5g5.5g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.9g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128