Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 223g170kcal4.2g34.5g0.4g2.2g
Punajuuri 143g55kcal1.4g9.9g0.3g3.6g
Vesi207g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g64g102kcal1.7g2.7g9.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.1g11kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1281g674kcal15.4g95g22g11.8g
Valittu annoskoko640g337kcal7.7g47.5g11g5.9g
Annoskoko puolitettuna320g169kcal3.9g23.8g5.5g3g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013