Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.5g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.2g1.2g3.4g
Kananmuna kuorineen punnittu102g129kcal11.2g0.3g9.2g0g
Sokeri 96g388kcal0g95.5g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.5g27kcal0.3g6g0.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 39g348kcal0g0g39.3g0g
Kardemumma, annos 2g2.5g7.8kcal0.3g1.7g0.2g0.7g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 100g298kcal18.6g2.5g24g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 25g178kcal0.2g0.1g20g0g
Tomusokeri 1dl=60g45g180kcal0g45g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl16g94kcal3.4g0.9g8.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1281g4090kcal89.6g465.4g205.2g17g
Valittu annoskoko641g2045kcal44.8g232.7g102.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna320g1023kcal22.4g116.4g51.3g4.3g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424