Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 200g149kcal26.2g2.2g0.8g13.8g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)1600g2208kcal120g84.8g160g0g
Ruisjauho Pirkka3200g9760kcal310.4g1952g64g480g
Kananmuna kuoreton 200g285kcal25g0.6g20.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g24805kcal963.2g4079.2g490.6g987.6g
Valittu annoskoko6400g12402kcal481.6g2039.6g245.3g493.8g
Annoskoko puolitettuna3200g6201kcal240.8g1019.8g122.7g246.9g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109432