Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g1920g3283kcal195.8g51.8g255.4g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g3200g1120kcal86.4g150.4g16g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1280g2112kcal38.4g51.2g192g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g13030kcal641.2g506.8g926.8g0g
Valittu annoskoko6400g6515kcal320.6g253.4g463.4g0g
Annoskoko puolitettuna3200g3258kcal160.3g126.7g231.7g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206