Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)3848g4848kcal423.2g11.5g346.3g0g
Sokeri 1090g4425kcal0g1089.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai834g2918kcal100g591.9g17.5g25g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 257g949kcal47.5g28.2g55.7g78g
Leivinjauhe 64g113kcal3.3g24.2g0g0.3g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 128g455kcal0.4g0g51.3g0g
Korppujauho 180g658kcal18.8g134.5g1.8g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g28731kcal1186.4g3758.8g945.2g225.6g
Valittu annoskoko6400g14365kcal593.2g1879.4g472.6g112.8g
Annoskoko puolitettuna3200g7183kcal296.6g939.7g236.3g56.4g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256