Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)1603g2885kcal304.5g1.6g176.3g0g
Purjosipuli 1442g330kcal26.1g34.6g2.9g30.3g
Sitruunamehu, laimentamaton214g45kcal0.6g3.4g0g0.2g
Valkosipuli 128g139kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g2671g1603kcal26.7g120.2g106.8g16g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g21g36kcal1.7g6.8g0.1g0g
Oliiviöljy 289g2551kcal0g0g288.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g15178kcal739.4g375g1150.8g98.4g
Valittu annoskoko6400g7589kcal369.7g187.5g575.4g49.2g
Annoskoko puolitettuna3200g3795kcal184.9g93.8g287.7g24.6g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191