Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow1000g2820kcal179g635g9g100g
Hirvenjauheliha oma saalis800g896kcal176g0g24g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g600g780kcal66g9g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g8992kcal842g1288g174g200g
Valittu annoskoko6400g4496kcal421g644g87g100g
Annoskoko puolitettuna3200g2248kcal210.5g322g43.5g50g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226