Kaalikeitto con juurekset ja jauheliha

Tärkeä yksityiskohta on ruskistaa aluksi pilkottu sipuli ja sen verran kaalta kun kohtuudella paistinpannulle mahtuu.

Sen jälkeen kaikki ainekset isoon kattilaan perunat, porkkanat ja varsiselleri tietysti pilkottuina sekä jauheliha sopivan kokoisiksi pieniksi palleroiksi pyöriteltyina.

Vähintään tunnin keittoajan jälkeen voikin sitten ruveta maistelemaan herkullista keittoa.

Suolan ja pippurin kokki on laittanut sekaan varovaisen maistelun myötä.

Reseptissä oleviin maustemääriin ei kannata tuijottaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3329g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1165g246kcal14g39.6g2.3g24.5g
Peruna, keskikokoinen 60g333g200kcal5g43.3g0.3g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g333g93kcal2g19.8g0.7g8.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka333g37kcal3.7g3.7g0.7g3.3g
Sipuli (kuorittu)333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Soijakastike166g100kcal8.7g15.8g0.2g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 333g460kcal62.4g0g23.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g33g243kcal0.3g0.3g26.6g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g33g300kcal0g0g33.3g0g
Maustepippuri, annos 1g3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g3535kcal200.8g277g176.2g89.6g
Valittu annoskoko6400g1768kcal100.4g138.5g88.1g44.8g
Annoskoko puolitettuna3200g884kcal50.2g69.3g44.1g22.4g
Arvot/100g100g28kcal1.6g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105691