Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 1277g2790kcal233.5g0g208.2g0g
Kieli naudan 1277g2561kcal213.2g0g191.6g0g
Sipuli (kuorittu)319g86kcal4.2g15.3g0.6g5.4g
Suola, annos 3g77g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 64g179kcal7g24.5g2.1g16.9g
Peruna, vanha, kuorittu 3194g2431kcal60g495g6.4g31.9g
Vesi192g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g16094kcal1035.8g1069.6g817.8g108.4g
Valittu annoskoko6400g8047kcal517.9g534.8g408.9g54.2g
Annoskoko puolitettuna3200g4024kcal259g267.4g204.5g27.1g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641