Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)5069g2129kcal496.8g76g5.1g0g
Sokeri 1077g4373kcal0g1076.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton254g53kcal0.8g4.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g13110kcal995.2g2312.6g10.2g0.6g
Valittu annoskoko6400g6555kcal497.6g1156.3g5.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna3200g3277kcal248.8g578.2g2.6g0.2g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859