Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g2565g6285kcal256.5g205.2g461.7g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl641g224kcal6.4g38.5g6.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1732g2770kcal46.7g46.7g259.7g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr641g1796kcal51.3g60.9g153.9g10.3g
Vesi641g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix115g58kcal1.7g11.5g0.6g0g
Sinappi 64g84kcal2.8g9g3.8g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g22434kcal730.8g743.6g1772.2g22.8g
Valittu annoskoko6400g11217kcal365.4g371.8g886.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna3200g5609kcal182.7g185.9g443.1g5.7g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523