Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)75g664kcal0g0g75.1g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 53g57kcal4.2g8.6g0.3g1.1g
Riisi, keitetty, suolaa 751g1029kcal18.3g227.2g2.1g6.9g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g2254g1578kcal110.4g270.4g15.8g0g
Soijakastike 75g45kcal3.9g7.1g0.1g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)2128g1596kcal383.1g10.6g21.3g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g1002g972kcal195.3g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g11915kcal1432g1053.8g269.6g18.2g
Valittu annoskoko6400g5957kcal716g526.9g134.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna3200g2979kcal358g263.5g67.4g4.6g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560