Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl776g1017kcal100.9g3.9g66.8g0g
Sokeri 1138g4617kcal0g1136.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1091g3742kcal111.1g763.5g13.1g38.2g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g19g0g0.3g
Voi 502g3640kcal6g2g408g0g
Maito, Kevyt836g385kcal26.8g40.1g12.5g0g
Mustikka metsä- 2007g884kcal10g128.5g12g66.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g28746kcal514.8g4186.6g1024.8g209.4g
Valittu annoskoko6400g14373kcal257.4g2093.3g512.4g104.7g
Annoskoko puolitettuna3200g7186kcal128.7g1046.7g256.2g52.4g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149