Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 2554g1163kcal12.8g209.4g5.1g102.2g
Kananmuna kuoreton 1102g1572kcal137.7g3.3g112.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g741g222kcal7.4g29.6g2.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2003g5554kcal40.1g60.1g560.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g17021kcal396g604.8g1362.2g204.4g
Valittu annoskoko6400g8511kcal198g302.4g681.1g102.2g
Annoskoko puolitettuna3200g4255kcal99g151.2g340.6g51.1g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957