Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g1067g4800kcal82.1g725.3g170.7g38.4g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)533g3360kcal0g0g373.3g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g2133g4907kcal8.5g256g426.7g10.7g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g1067g1173kcal5.3g160g53.3g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)1600g8176kcal72g912g544g112g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g44832kcal335.8g4106.6g3136g322.2g
Valittu annoskoko6400g22416kcal167.9g2053.3g1568g161.1g
Annoskoko puolitettuna3200g11208kcal84g1026.7g784g80.6g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496