Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4400g6277kcal550g13.2g451g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)600g2280kcal174g0g174g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä200g1440kcal2g2g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g19993kcal1452g30.4g1570g0g
Valittu annoskoko6400g9997kcal726g15.2g785g0g
Annoskoko puolitettuna3200g4998kcal363g7.6g392.5g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316134