Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g2286g1486kcal36.6g342.9g2.3g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g1600g1520kcal320g0g27.2g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g914g731kcal4.6g64g54.9g9.1g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g469g679kcal77.3g7g39.8g0.5g
Suola, annos 3g69g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g103g77kcal2.3g14.9g0.9g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g11g6.9kcal0.1g1.2g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g34g111kcal3.4g17.1g3.4g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 914g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g9224kcal888.6g894.2g257g26g
Valittu annoskoko6400g4612kcal444.3g447.1g128.5g13g
Annoskoko puolitettuna3200g2306kcal222.2g223.6g64.3g6.5g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389449