Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3129g10737kcal318.9g2190.4g37.6g109.5g
Voi 566g4109kcal6.7g2.3g460.5g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g57g176kcal6.2g34g4g15.9g
Sokeri 481g1954kcal0g480.9g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 312g444kcal38.9g0.9g31.9g0g
Hiiva 142g106kcal18.6g1.6g0.6g9.8g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1699g1075kcal51g81.6g59.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g37201kcal880.6g5583.4g1188.2g270.4g
Valittu annoskoko6400g18600kcal440.3g2791.7g594.1g135.2g
Annoskoko puolitettuna3200g9300kcal220.2g1395.9g297.1g67.6g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403