Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2664g641kcal48.2g58.6g8g61.3g
Purjosipuli 346g79kcal6.3g8.3g0.7g7.3g
Vesi, vesijohtovesi 2664g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g666g1865kcal126.5g0g146.5g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)60g60kcal4.5g10.2g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g5290kcal371g154.2g311g139.8g
Valittu annoskoko6400g2645kcal185.5g77.1g155.5g69.9g
Annoskoko puolitettuna3200g1322kcal92.8g38.6g77.8g35g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901