Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,31253g814kcal137.8g52.6g3.8g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)627g4511kcal0.6g0.6g501.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 652g2236kcal66.4g456.1g7.8g22.8g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Parsakaali, pakaste, Apetit1002g211kcal33.1g19g0g25.1g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g1002g1854kcal220.5g20g100.2g0g
Kananmuna kuoreton 827g1180kcal103.4g2.5g84.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl1002g3408kcal20g30.1g350.8g0g
Oregano, kuivattu 10g31kcal1.1g2.2g1g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g28575kcal1168.4g1185.2g2099.2g104.6g
Valittu annoskoko6400g14288kcal584.2g592.6g1049.6g52.3g
Annoskoko puolitettuna3200g7144kcal292.1g296.3g524.8g26.2g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93245