Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2396g3977kcal455.1g0g239.6g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1797g539kcal82.6g34.1g5.4g28.7g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)719g1940kcal215.6g0g122.2g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1497g2246kcal24g52.4g224.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12816g17404kcal1554.6g173g1183.6g57.4g
Valittu annoskoko6408g8702kcal777.3g86.5g591.8g28.7g
Annoskoko puolitettuna3204g4351kcal388.7g43.3g295.9g14.4g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166667