Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu36g325kcal0g0g36.1g0g
Sipuli (kuorittu)403g109kcal5.2g19.3g0.8g6.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g138g144kcal10.9g22.5g0.8g2.8g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g2405g553kcal33.7g81.8g9.6g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g60g141kcal1.8g15.8g8g0g
Kuohukerma,valio,2dl1202g4088kcal24g36.1g420.8g0g
Katkarapu 2164g1480kcal312.5g0g23.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12816g13677kcal776.2g351g999.8g19.2g
Valittu annoskoko6408g6839kcal388.1g175.5g499.9g9.6g
Annoskoko puolitettuna3204g3419kcal194.1g87.8g250g4.8g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272528