Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2403g264kcal26.4g26.4g4.8g24g
Parsakaali brokkoli 1502g527kcal69.4g29.3g4.5g37.6g
Kesäkurpitsa zucchini 1202g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
Valkokaali keräkaali 1202g334kcal14.3g48.8g2.4g25.2g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60.1g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g15g48kcal0.2g11.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12816g3876kcal235.4g297.4g153.6g193.6g
Valittu annoskoko6408g1938kcal117.7g148.7g76.8g96.8g
Annoskoko puolitettuna3204g969kcal58.9g74.4g38.4g48.4g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340303