Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)505g1870kcal70.8g278g40.4g55.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka7.2g29kcal0g7.1g0g0g
Sokeri 289g1172kcal0g288.5g0g0g
Voi 361g2619kcal4.3g1.4g293.5g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 2888g1290kcal5.5g272.1g2.9g52g
Vanilliinisokeri, teelusikka7.2g29kcal0g7.1g0g0g
Leivinjauhe 3.6g6.3kcal0.2g1.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 542g1858kcal55.2g379.1g6.5g19g
Sokeri 181g733kcal0g180.3g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)505g1870kcal70.8g278g40.4g55.6g
Kananmuna kuoreton 397g567kcal49.6g1.2g40.7g0g
Voi 722g5238kcal8.6g2.9g587g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12816g34561kcal530g3394.2g2022.8g364.4g
Valittu annoskoko6408g17281kcal265g1697.1g1011.4g182.2g
Annoskoko puolitettuna3204g8640kcal132.5g848.6g505.7g91.1g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918