Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu83g250kcal3.4g3.3g25g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)104g63kcal1g4.7g4.2g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g125g300kcal22.5g0g22.5g0g
Tilli, tuore 2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g181g597kcal21.7g118.4g4g10.9g
Valkoviini kuiva 50g34kcal0.2g0.3g0g0g
Kalaliemikuutio 4.6g14kcal0.5g1.6g0.6g0.1g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.9g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1283g2763kcal101.2g265g135.6g24.8g
Valittu annoskoko641g1382kcal50.6g132.5g67.8g12.4g
Annoskoko puolitettuna321g691kcal25.3g66.3g33.9g6.2g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82979