Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 70g155kcal12.2g0g11.9g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi437g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali70g15kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Paprika keltainen 30g9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka16g1.7kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.4kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 1.9g5.9kcal0.2g0.3g0.5g0g
Maustepippuri, annos 1g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1282g439kcal28.2g10.2g31.2g5.2g
Valittu annoskoko641g220kcal14.1g5.1g15.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna321g110kcal7.1g2.6g7.8g1.3g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532