Juustokastike

Sulata rasva kattilassa ja lisää siihen jauhot.

Lisää maito vähitellen, anna kuumentua lisäämisen välissä.

Tai vaihtoehtoisesti keitä maito eri kattilassa.

Sekoita usein, ettei pala pohjaan.

Lisää lopuksi juustoraaste, voi lisätä reilustikin juustoa.

Emmentalin voi korvata edamilla tai muulla juustoraasteella.

Osan voi korvata myös maustetulla tuorejuustolla.

Mausta ja tarkista maku.

käy myös lasagnen valkokastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Eevis77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keskiarvo 280g1493kcal0.9g1g168.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 280g962kcal28.6g196.3g3.4g9.8g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4206g1917kcal126.2g201.9g63.1g0g
Emmental, punaleima 17%935g2710kcal317.8g0g158.9g0g
Valkopippuri, annos 1g4.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 4.7g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 35g184kcal0.1g0.1g20.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g119kcal3.5g24.2g0.4g1.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 516g235kcal15.5g24.8g7.7g0g
Emmental, punaleima 17%115g333kcal39.1g0g19.5g0g
Valkopippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12824g15909kcal1063.4g896.6g883.8g22g
Valittu annoskoko6412g7955kcal531.7g448.3g441.9g11g
Annoskoko puolitettuna3206g3977kcal265.9g224.2g221g5.5g
Arvot/100g100g124kcal8.3g7g6.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117382