Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 1280g2796kcal234g0g208.6g0g
Kieli naudan 1280g2566kcal213.6g0g192g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Suola, annos 3g77g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 64g179kcal7g24.5g2.1g17g
Peruna, vanha, kuorittu 3200g2436kcal60.2g496g6.4g32g
Vesi192g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12826g16127kcal1038g1071.8g819.4g108.8g
Valittu annoskoko6413g8063kcal519g535.9g409.7g54.4g
Annoskoko puolitettuna3206g4032kcal259.5g268g204.9g27.2g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641